Hoppa till huvudinnehållet

pewag peclamp – Lifting clamps

Upptäck vår Lyftklo - peCLAMP pro VUP 

Välkommen till vår dedikerade sida för pewag peCLAMP pro VUP, där innovation möter pålitlighet inom lyftredskap. Vår lyftklo är designad för att bemästra varje utmaning, tillverkad för att vara extremt motståndskraftig och hållbar tack vare sin massiva och robusta konstruktion. pewag peCLAMP pro VUP representerar den ultimata lösningen för säker och effektiv hantering av plåt, stålplåt och konstruktioner i alla riktningar.

Med en universell fogstödning erbjuder denna lyftklo en unik mångsidighet för lyft, svarvning och transport. Den är utrustad med en säkerhetsspak som garanterar att klämman är låst på arbetsstycket, vilket säkerställer maximal säkerhet under svåra arbetsförhållanden. Den breda lastvinkeln, upp till 120°, är oöverträffad och utökar användningsområdena för denna lyftklo.

Varje pewag peCLAMP pro VUP är dessutom utrustad med ett peTAG (NFC-chip) som standard och har en tillåten minsta belastning på 10% av den maximala belastningen, vilket gör det enkelt att övervaka och upprätthålla säkerhetsstandarder. På klämkroppen visas serienummer, käftöppning, minsta och maximala kapacitet, vilket förenklar val och hantering av rätt lyftklo för dina specifika behov.

För mer information och detaljerad rådgivning kring hur pewag peCLAMP pro VUP kan revolutionera ditt arbete med lyftklor, kontakta oss idag. Vårt team av experter står redo att assistera dig med professionell service och stöd.

Cookies

Vår hemsida använder sig av sk. cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida.